Selecteer een pagina

V.O.F. AANNEMERSBEDRIJF J.C.G. CORSTJENS

Werkzaamheden
Monumentenonderhoud

Renovatie

Ons bedrijf kan het verbouwen van een project goed invullen. Van sloopwerk tot aftimmerwerk, of het nou gaat om het vernieuwen of vergroten van een raam- of deuropening tot het geheel renoveren van zolders, badkamers, of zelfs complete woningen en/of bedrijfspanden.

Klein grondverzet

Dankzij ons eigen machinepark kunnen wij klein grondverzet voor u uitvoeren, bijvoorbeeld om uw erf aan te passen, afwatering te verzorgen, funderingen aan te leggen en meer. Neem contact op voor meer informatie.

Monumentenonderhoud
Monumentenonderhoud

Nieuwbouw en verbouw

J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF kan uw gehele nieuwbouwproject verzorgen vanaf vergunning voor de bouw tot en met de laatste oplevering. Naast onze eigen werknemers hebben wij een breed netwerk van vertrouwde, vakbekwame en vaste onderaannemers zoals elektriciens, loodgieters, stukadoors en dakdekkers, waarmee wij nauw samenwerken voor een optimaal resultaat.

Tegelwerk

Een keuken, badkamer of toiletruimte voelt pas echt af, als het tegelwerk is geplaatst. En natuurlijk wilt u dat dit in één keer goed gebeurt, met het best mogelijke resultaat. Daarom laat u uw tegelwerk uitvoeren door de professionals van J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF uit Echt.

Monumentenonderhoud
Monumentenonderhoud

Woningaanpassing

Wilt u uw woning laten uitbouwen, of aanpassingen maken aan de inrichting van uw woning? Dan wilt u dat dit goed wordt gedaan door vakbekwame professionals. Wij zorgen, met onze vier generaties aan ervaring en ons brede netwerk aan vertrouwde onderaannemers, voor het beste resultaat.

Timmerwerk

Ook groot of klein timmerwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Monumentenonderhoud

Laat het over aan een specialist

J C G Corstjens Aannemersbedrijf VOF uit Echt is uw professionele aannemer in Limburg. Is het tijd om uw huis of keuken te verbouwen, wilt u een nieuwbouwwoning of bedrijfspand laten bouwen, of zijn er onderhoudswerkzaamheden nodig in uw pand of woning? Wij bieden een compleet aanbod van aannemerswerkzaamheden, inclusief klein grondverzet, timmerwerk en tegelwerk. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.